Hoppa till innehåll

CRM & Marketing Automation Specialist

Rollen som CRM & Marketing Automation Specialist är en ny roll på Boeno Sverige som ska komplettera och på sikt ta över arbetsuppgifter från marknadsansvarig. I rollen ingår operativa såväl som strategiska arbetsuppgifter inom sfären för försäljning och marknadsföring.

Om Boeno Sverige

På Boeno Sverige jobbar vi med optimal förädling och fastighetsutveckling. Vår huvudfokus är att erbjuda markägare i Sverige bättre förutsättningar att äga, förvalta och förädla sin mark samtidigt som vi skapar fler möjligheter för människor att bygga och bo bra. Sedan 2016 har vi arbetat systematiskt med att stötta markägare att förädla sin mark och har som ett resultat skapat nya byggrätter i landsbygdsnära lägen kring storstadsregionerna i Stockholm, Mälardalen och snart även i Västsverige. Vi har gjort en stor tillväxtresa och fortsätter att växa för varje år. Våra framgångar bygger på en kundfokuserad affärsmodell som vi ständigt låter utveckla men som alltid präglas av våra värdeord långsiktighet, proaktivitet, professionalitet och ansvar samt ärlighet och omtanke.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att vara huvudansvarig för att utveckla hur vi använder vårt CRM-system Hubspot i syfte att optimera våra digitala sälj, marknads – och service workflows. Du kommer att analysera och agera på kundbeteenden och kundinsikter, jobba med målgruppssegmentering, leads-generering och leads-nurturing och vara den som säkerställer att vi använder Hubspot på ett effektivt sätt för detta. Rollen kräver att du har kunden och kundresan i fokus. Du förväntas att bidra både med det strategiska och operativa arbetet på marknadsavdelningen genom att bistå med datadrivna insikter om hur vi bör utveckla våra marknadsföringsinsatser samtidigt som du kommer att bistå med genomförandet. Du kommer att ha stor möjlighet att påverka vilka marknadsaktiviteter vi väljer att utveckla och arbeta med. Du som har intresse och fallenhet för att hantera digitala system kommer även att få möjlighet att bistå i utvecklingen och förvaltningen av vårt projekt – och ärendehanteringssystem CANEA. I det ingår också att se till att samtliga av bolagets processer finns dokumenterade och har stöd för genomförande i våra digitala system. Organisationsstrukturen förutsätter att du är villig att ta i och bidra med både operativa och mer strategiska arbetsuppgifter. Ytterligare arbetsuppgifter kan tillkomma i enlighet med den sökandes intressen och verksamhetens fortsatta utveckling. Det kommer att krävas av dig att du är villig att använda våra digitala verktyg och system t.ex. CANEA och Hubspot för att genomföra dina arbetsuppgifter.
  • Driva optimeringen av vårt CRM-system Hubspot och agera Super-user i systemet
  • Målgruppsanalys – och målgruppssegmentering
  • Planera och genomföra marknadsinsatser med stöd i datadriven analys, t.ex epost-utskick, content till webb och sociala medier
  • Kravställa konsult inom digital annonsering, vid behov webbutveckling

Erfarenhet och kompetenskrav

För att lyckas i rollen krävs det att du har erfarenhet av digital marknadsföring, analys (Google Analytics), samt strategi och planering av marknadsinsatser.
  • Licensierad Hubspot-specialist SEO
  • Erfarenhet av försäljning Webbadministration, WordPress
  • Intresse för och förmåga att producera välskrivet och målgruppsanpassat innehåll, både internt och externt material
  • Erfarenhet av bygg, fastighets – eller samhällsbyggnadsbranschen

Önskvärda egenskaper

Du som arbetar hos oss är driven och villig att utveckla både dig själv och företaget. Du tar stort ansvar och levererar minst det du utlovar på utsatt tid. Du behöver trivas med att på egen hand planera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett sätt som präglas av proaktivitet och långsiktighet. Prestigelöshet och omtanke för dina kollegor, våra kunder och vår omvärld är viktiga egenskaper för att trivas hos oss. Även om din erfarenhet är viktig så kommer vi att lägga minst lika mycket vikt vid dig som person och där är din vilja att utvecklas tillsammans med oss avgörande. Det är viktigt för oss att du är både hands on och prestigelös och du måste trivas i en platt organisation med snabba beslutsvägar med utrymme för eget ansvar.

Vad vi erbjuder

På Boeno Sverige får du jobba i en platt organisation med korta beslutsvägar vilket innebär att du kommer att ha stor möjlighet att påverka i vilken riktning både du och företaget utvecklas. Vi erbjuder professionell utveckling med kontinuerliga utvecklingssamtal, möjlighet till arbetstidsförlagd utbildning samt en intern affärsskola baserad på erfarenhet av affärsutveckling och försäljning på hög nivå. Våra ledord är frihet under ansvar vilket innebär att du planerar din arbetsdag fritt från valfri ort. Vi vill dock att du har möjlighet att närvara på kontoret i Stockholm vid vissa planerade tillfällen (riktlinje ca 1-2 gånger i veckan). 30 dagars semester, tjänstepension, försäkringar. Att jobba på Boeno Sverige är en chans att vara med och bidra till en positiv samhällsutveckling. Om du brinner för samhällsbyggnad, landsbygdsutveckling eller fastighetsbranschen i stort finns det en stor chans att du kommer att trivas hos oss. Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Pamela Aggesund
pamela@boenosverige.se

Skicka din ansökan här!

Genom att använda denna webbplats accepterar du användning av cookies.