Hoppa till innehåll

Strategisk innesäljare

Vi söker en innesäljare som effektiviserar våra affärer! I rollen ingår att via telefon, mail och andra kanaler kvalificera inkommande leads till potentiella kunder i nära samarbete med vår marknads – och inköpsavdelning. Du bör vara bekväm med att jobba med telefonen som arbetsredskap och ha intresse för att utveckla strategiska processer inom försäljning och marknadsföring. Rollen är jämförbar med en Sales Development Representative (SDR).

Om Boeno Sverige

På Boeno Sverige jobbar vi med optimal förädling och fastighetsutveckling. Vår huvudfokus är att erbjuda markägare i Sverige bättre förutsättningar att äga, förvalta och förädla sin mark samtidigt som vi skapar fler möjligheter för människor att bygga och bo bra. Sedan 2016 har vi arbetat systematiskt med att stötta markägare att förädla sin mark och har som ett resultat skapat nya byggrätter i landsbygdsnära lägen kring storstadsregionerna i Stockholm, Mälardalen och snart även i Västsverige. Vi har gjort en stor tillväxtresa och fortsätter att växa för varje år. Våra framgångar bygger på en kundfokuserad affärsmodell som vi ständigt låter utveckla men som alltid präglas av våra värdeord långsiktighet, proaktivitet, professionalitet och ansvar samt ärlighet och omtanke.

Arbetsbeskrivning

För att skapa goda förutsättningar för våra inköpare och säljare att göra bra affärer behöver vi någon som etablerar kontakt med nya leads i syfte att föra dem framåt i sin köpresa. Det kan också bli aktuellt att jobba med att etablera kontakt med möjliga investerare, framför allt per telefon.
  • Kvalificera och konvertera prospekt som kommer från vår analysavdelning och diverse marknadsföringskampanjer till säljfärdiga leads genom att till stor del boka möten per telefon.
  • Du kommer att ringa både kalla och varma samtal utefter en beprövad metod.
  • Tillsammans med marknad och inköp/försäljning utveckla nya metoder och strategier för hur vi genererar flera kunder
  • Ansvara för att vårt CRM-system (Hubspot) används optimalt och är uppdaterat

Erfarenhet och kompetenskrav

Tjänsten passar dig som trivs med att använda telefonen som arbetsredskap. Du har antingen lång erfarenhet som innesäljare och kan redovisa mycket goda resultat eller så har du intresse och erfarenhet av att jobba med sälj i en mer strategisk roll. Det är viktigt att du är bekväm med att jobba i digitala system, gärna i Hubspot. Erfarenhet och kompetens inom digital marknadsföring är meriterande.
Kan arbeta självständigt i din roll samt vara van att arbeta i en föränderlig miljö Har intresse för bygg, fastighets – eller samhällsbyggnadsbranschen Har en positiv attityd, är hjälpsam och gillar att ha kul på jobbet!

Önskvärda egenskaper

Du som arbetar hos oss är driven och villig att utveckla både dig själv och företaget. Du tar stort ansvar och levererar minst det du utlovar på utsatt tid. Du behöver trivas med att på egen hand planera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett sätt som präglas av proaktivitet och långsiktighet. Prestigelöshet och omtanke för dina kollegor, våra kunder och vår omvärld är viktiga egenskaper för att trivas hos oss. Även om din erfarenhet är viktig så kommer vi att lägga minst lika mycket vikt vid dig som person och där är din vilja att utvecklas tillsammans med oss avgörande. Det är viktigt för oss att du är både hands on och prestigelös och du måste trivas i en platt organisation med snabba beslutsvägar med utrymme för eget ansvar. Som person är du orädd och mån om att leverera goda resultat. Du är samtidigt lyhörd inför hur du och företaget kan bli bättre och utvecklas inom försäljning och marknad. Våra kunder talar svenska så det är viktigt att du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Du är självgående och tar eget ansvar för att leverera resultat. För den som vill kan det på sikt ingå i tjänsten att ta egna möten och bli ansvarig för hela affären från första kontakt till signerat avtal. Tjänsten kan också utvecklas till en ansvarsroll för en grupp av innesäljare, beroende på sökandens intressen och ambitioner.

Vad vi erbjuder

På Boeno Sverige får du jobba i en platt organisation med korta beslutsvägar vilket innebär att du kommer att ha stor möjlighet att påverka i vilken riktning både du och företaget utvecklas. Vi erbjuder professionell utveckling med kontinuerliga utvecklingssamtal, möjlighet till arbetstidsförlagd utbildning samt en intern affärsskola baserad på erfarenhet av affärsutveckling och försäljning på hög nivå. Våra ledord är frihet under ansvar vilket innebär att du planerar din arbetsdag fritt från valfri ort. Vi vill dock att du har möjlighet att närvara på kontoret i Stockholm vid vissa planerade tillfällen (riktlinje ca 1-2 gånger i veckan). 30 dagars semester, tjänstepension, försäkringar. Att jobba på Boeno Sverige är en chans att vara med och bidra till en positiv samhällsutveckling. Om du brinner för samhällsbyggnad, landsbygdsutveckling eller fastighetsbranschen i stort finns det en stor chans att du kommer att trivas hos oss. Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan här!

Genom att använda denna webbplats accepterar du användning av cookies.