Hoppa till innehåll

Semmersby

Semmersby

Tre tomter i idyllisk miljö med närhet till havet.

Vi har nöjet att presentera tre tomter som snart blir till försäljning i Norrtälje kommun, belägna på andra sidan vattnet från den idylliska platsen Väddö. Området är omgivet av vacker natur och är perfekt för dig som vill njuta av ett lugnt liv utanför stadens brus.

Området runt dessa tomter erbjuder en fantastisk livsstil som passar dig som vill bo nära naturen, och samtidigt ha närhet till bekvämligheter och upplevelser som Norrtälje kommun har att erbjuda. Vi ser fram emot att höra från dig och berätta mer om dessa tre tomter.

Tomterna ligger bekvämt nära fyra olika naturreservat, Österslumpens naturreservat, Grendalens naturreservat, Måsjön – Borudamyrens naturreservat samt Borntorps naturreservat, vilket ger möjlighet till fina vandringar och andra natursköna upplevelser. Dessutom ligger sjön Bornan i närheten av området, vilket gör det möjligt att njuta av friluftsliv eller en stunds avkoppling vid vattnet.

Förhandsbesked för byggnation av huvudbyggnad på ca 150 kvm + 50 kvm garage finns.

Mer info inom kort.

Bilder
Information

Antal tomter

Tomtstorlek

VA-lösning

Preliminär säljstart

Hitta hit

Kontakt

Har du frågor om projektet? Ta kontakt med oss eller vår mäklare. 

Anmäl intresse för att få uppdateringar om våra projekt via e-post, till exempel vid säljstart. 

Försäljningsansvarig

När du anmäler intresse får du mer information och statusuppdateringar om våra projekt, till exempel vid säljstart.  Anmäl dig nu för att inte missa din nästa drömbostad!

Dela detta projekt

Genom att använda denna webbplats accepterar du användning av cookies.