Hoppa till innehåll

Långsjöberg

Projekt Långsjöberg

Långsjöberg

Välkommen till ett nytt paradis i Bammarboda!

Längs en avsticksväg till Bammarbodavägen kan vi snart erbjuda två väl tilltagna tomter med förhandsbesked utfärdat av Österåkers kommun. Här finns det alla möjligheter att uppföra ditt drömhem! Välj hustillverkare fritt.

Tomterna ligger i ett kuperat område omgärdat av skog. Här kan du bo med bara ett fåtal grannar, fem minuter med bil från vattnet och Nykvarns Marina.

Du tar dig enkelt med både bil och buss till Åkersberga på 15 minuter. Närmsta busshållsplats Gallboda ligger på promenadavstånd.

Projektet ligger i tätorten Bammarboda, Österåkers kommun, 15 minuter nordost om Åkersberga. Bammarboda består av både fritidshus och permanentbostäder. Det är fem minuter till vattnet och Nykvarns Marina. Med bil tar du dig till Stockholm på under en timme.

Förhandsbesked som ger lov om bygglov för att uppföra enbostadshus samt garage har utfärdats av Österåkers kommun för respektive tomt. Se dokument.

Miljö – och hälsoskyddsavdelning en på Österåkers kommun bedömer att förutsättningarna för vattenförsörjning är goda. Köparen ombesörjer att ordna med vattenförsörjning.

Det finns en avloppsutredning för att anlägga gemensamt avlopp till de båda tomterna. Det står dock köparen fritt att fatta beslut om hur vatten och avlopp ska lösas för respektive tomt.

Väg fram till tomterna ordnas av köparen.

Bilder
Information

Antal tomter

Tomtstorlek

VA-lösning

Preliminär säljstart

Hitta hit

Kontakt

Har du frågor om projektet? Ta kontakt med oss eller vår mäklare. 

Anmäl intresse för att få uppdateringar om våra projekt via e-post, till exempel vid säljstart. 

Försäljningsansvarig

När du anmäler intresse får du mer information och statusuppdateringar om våra projekt, till exempel vid säljstart.  Anmäl dig nu för att inte missa din nästa drömbostad!

Dela detta projekt

Genom att använda denna webbplats accepterar du användning av cookies.