Hoppa till innehåll

Grundbro

Grundbro

Mellan Strängnäs och Mariefred hittar du denna underbara tomt för dig som söker något större.

Välkommen till en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömhus på en vacker tomt med VA-anslutning. Belägen i ett naturskönt och lantligt område erbjuder denna tomt en unik möjlighet att bygga det perfekta hemmet.

Området är omgivet av en lantlig miljö som ger en lugn och avkopplande livsstil. Närliggande ridskolor erbjuder möjligheter för ridning och hästskötsel. Solberga handelsplats, som ligger i närheten, erbjuder ett stort utbud av butiker och varuhus. Du har också enkel åtkomst till Strängnäs centrum där det finns fler möjligheter för shopping, kultur och nöjen.

Dessutom är läget perfekt för pendlare då du snabbt och enkelt når E20, vilket gör det lätt att resa till Stockholm eller Eskilstuna. Den här tomten är verkligen det perfekta valet för dig som vill ha en naturskön och avkopplande livsstil samtidigt som du vill vara nära städer och allt de har att erbjuda.

Så om du vill bygga ditt drömhus på en fantastisk tomt i en naturskön miljö, tveka inte att kontakta oss för mer information.

Med endast 14 minuters bilresa till Strängnäs och 12 minuters bilresa till Mariefred, är du aldrig långt ifrån allt som staden har att erbjuda.

Området är omgivet av åkermarker, skogar och hästgårdar som skapar en salig blandning av en lantlig miljö.

Förhandsbesked finns.

Området har en samfällighet där man har gemensamt VA. Kostnad för detta är betalt och är framdraget till tomtgräns. Elanslutning finns på tomten.

Bilder
Information

Antal tomter

Tomtstorlek

VA-lösning

Preliminär säljstart

Hitta hit

Kontakt

Har du frågor om projektet? Ta kontakt med oss eller vår mäklare. 

Anmäl intresse för att få uppdateringar om våra projekt via e-post, till exempel vid säljstart. 

Försäljningsansvarig

När du anmäler intresse får du mer information och statusuppdateringar om våra projekt, till exempel vid säljstart.  Anmäl dig nu för att inte missa din nästa drömbostad!

Dela detta projekt

Genom att använda denna webbplats accepterar du användning av cookies.