Hoppa till innehåll

Åsby

Åsby

Fyra välplanerade och stora tomter strax utanför Skyttorp.

Välkommen till ett nytt spännande projekt beläget strax utanför samhället Skyttorp i Uppsala kommun! Här erbjuder vi fyra attraktiva tomter med förhandsbesked för enbostadshus, perfekt belägna för dig som vill bo nära naturen samtidigt som du har närhet till Skyttorp station. Med bara en kort promenad når du stationen och tar dig smidigt till Uppsala stad och alla dess bekvämligheter. Området har en idyllisk prägel och här finns goda förutsättningar för dig som vill bygga ditt drömhem på en naturnära plats där det är lätt att pendla till jobbet eller studierna. Kontakta oss idag för mer information eller anmäl ditt intresse för att inte missa säljstart!

Projekt Åsby är beläget i ett charmigt samhälle i Uppsala kommun. Området erbjuder en idyllisk landsbygdsatmosfär med närhet till natur och grönområden samtidigt som det finns gott om bekvämligheter på nära håll. I Skyttorp finns bland annat en brandstation, skola, restauranger och ett maskinmuseum som erbjuder aktiviteter för både ungdomar och vuxna. För den som söker rekreation och friluftsliv finns det flera vandringsleder och cykelvägar i området, samt sjöar där man kan fiska och bada. Dessutom är det enkelt att ta sig till Uppsala stad med både bil och kollektivtrafik, vilket ger ytterligare möjligheter till shopping, kultur och nöjen. Sammanfattningsvis är Skyttorp ett fantastiskt område för den som vill bo nära naturen men ändå ha tillgång till bekvämligheter och ett rikt stadsliv.

Förhandsbesked för byggnation av huvudbyggnad på ca 150 kvm + 50 kvm garage finns.

Mer info inom kort.

Bilder
Information

Antal tomter

Tomtstorlek

VA-lösning

Preliminär säljstart

Hitta hit

Kontakt

Har du frågor om projektet? Ta kontakt med oss eller vår mäklare. 

Anmäl intresse för att få uppdateringar om våra projekt via e-post, till exempel vid säljstart. 

Försäljningsansvarig

När du anmäler intresse får du mer information och statusuppdateringar om våra projekt, till exempel vid säljstart.  Anmäl dig nu för att inte missa din nästa drömbostad!

Dela detta projekt

Genom att använda denna webbplats accepterar du användning av cookies.