Hoppa till innehåll

Bredgården

Bredgården

Sju stycken tomter i lugnt och naturnära läge strax utanför Vattholma.

Unik chans att förvärva tomt i stillsamt och naturnära läge på behagligt avstånd från stadens puls. Projektet består utav sju tomter med förhandsbesked som tillåter uppförande av enbostadshus med tillhörande garage. Största tomten i projektet (2789kvm) är nu till salu och det är fritt fram för dig att välja husmodell från valfri husleverantör. För mer information, ta kontakt med mäklare (se länk ovan).

Här bor ni knappt 7 km från Vattholma där ni finner förskolor, grundskola F-5, fritidsgård och fritidsklubb. I Vattholma finns även mataffär, restaurang, bibliotek och tågstation för Upptåget med täta turer till Uppsalas resecentrum och Gävle C. För den aktiva finns fotbollsplaner, sporthall för gymnastik och bollsporter, ridklubb, Wattholma golfklubb, tennisbanor samt Änglavallen som sommartid lämpar sig för bollsporter och vintertid spolas till isbana. Utanför samhället finns vandringsleder såsom Salstaleden och fin natur vid Lenabergs kalkbrott. Närmaste badplats är Lafsenbadet och vid Salsta slott finns ett sommarcafé. Vårdcentral och Folktandvård finns i Storvreta.

Förhandsbesked för uppförande av ett enbostadshus med tillhörande garage (150+50kvm) finns för vardera tomt.

Gemensamhetsanläggning bildas för vatten och avlopp. Tomterna ansluts till infartsväg. Kontakta mäklare för mer information.

 

Bildspel
Information

Antal tomter

Tomtstorlek

VA-lösning

Preliminär säljstart

Hitta hit

Kontakt

Har du frågor om projektet? Ta kontakt med oss eller vår mäklare. 

Anmäl intresse för att få uppdateringar om våra projekt via e-post, till exempel vid säljstart. 

Försäljningsansvarig

När du anmäler intresse får du mer information och statusuppdateringar om våra projekt, till exempel vid säljstart.  Anmäl dig nu för att inte missa din nästa drömbostad!

Dela detta projekt

Genom att använda denna webbplats accepterar du användning av cookies.