Hoppa till innehåll

Askö

Askö

Endast en tomt kvar! Stor enbostadsfastighet belägen i fritt söderläge

Projekt Askö erbjuder två tomter med bygglov för enbostadshus, belägna i en idyllisk miljö med utsikt över åkermarker. Här kan du njuta av stillhet och ro, samtidigt som du har allt du behöver inom bekvämt avstånd.

Kvarvarande tomt är belägen i fritt söderläge och har en fantastisk utsikt över de böljande åkrarna. Området är omgärdat av grönska och erbjuder en perfekt kombination av avskildhet och närhet till samhället. Dessutom finns det gott om utrymme för trädgård och uteplats, så att du kan njuta av din nya livsstil till fullo.

När du bor här har du också närhet till Tidö naturreservat och Tidö slott. Naturreservatet erbjuder vackra promenadstigar, cykelleder och andra aktiviteter för hela familjen.

Kontakta oss eller vår mäklare idag för att få veta mer! Vi ser fram emot att hjälpa dig/er att skapa två drömhem i denna fantastiska miljö!

En kvart sydväst om Västerås. Naturnära läge med Asköviken och Tidö naturreservat på nära avstånd.

Total byggrätt om 170 kvm BOA enbostadshus. Bygglov blev klart i februari 2023.

Gemensam brunn har borrats och gemensamhetsanläggningar för brunn, avlopp och väg har bildats. Elanslutning är bekostad.

Bilder
Information

Antal tomter

Tomtstorlek

VA-lösning

Preliminär säljstart

Hitta hit

Kontakt

Har du frågor om projektet? Ta kontakt med oss eller vår mäklare. 

Anmäl intresse för att få uppdateringar om våra projekt via e-post, till exempel vid säljstart. 

Försäljningsansvarig

När du anmäler intresse får du mer information och statusuppdateringar om våra projekt, till exempel vid säljstart.  Anmäl dig nu för att inte missa din nästa drömbostad!

Dela detta projekt

Genom att använda denna webbplats accepterar du användning av cookies.