Hoppa till innehåll

Vikhusgården

Vikhusgården

Rymlig fastighet i naturnära läge strax utanför Västerås för dig som letar efter något större.

Vikhusgården är en väl tilltagen fastighet om 1,2 hektar (12 000 kvm) belägen tjugo minuter från centrala Västerås och nås via väg 527. Det finns goda möjligheter att fritt bestämma hur den skogbevuxna tomtmarken ska anpassas för att etablera drömboendet i ett lugnt läge omgärdad av skog och åkermark.

Fastighetens storlek innebär att det sannolikt finns förutsättningar att driva projekt om fortsatt utveckling för den som vill avstycka fastigheten.

Vikhusgården är belägen i ett naturskönt område med både Mälaren och Asköviken-Tidö naturreservat på gångavstånd från fastigheten.

Fastigheten är avstyckad med beslut om förhandsbesked för enbostadshus och garage från 2021 i januari.

Fastigheten har rätt till väg genom servitut på angränsande enskild väg. Det finns intet någon utförd anslutning för vatten och avlopp inom fastigheten. För de fyra intilliggande fastigheterna har enskild lösning för vatten och avlopp etablerats. Elanslutningspunkt finns i området och anslutning till fastigheten sker enligt normal taxa. Open infra levererar fiber i området.

Bilder
Information

Antal tomter

Tomtstorlek

VA-lösning

Preliminär säljstart

Hitta hit

Kontakt

Har du frågor om projektet? Ta kontakt med oss eller vår mäklare. 

Anmäl intresse för att få uppdateringar om våra projekt via e-post, till exempel vid säljstart. 

Försäljningsansvarig

När du anmäler intresse får du mer information och statusuppdateringar om våra projekt, till exempel vid säljstart.  Anmäl dig nu för att inte missa din nästa drömbostad!

Dela detta projekt

Genom att använda denna webbplats accepterar du användning av cookies.