Hoppa till innehåll

Affärskvinna/man i optimal förädling

Vi söker nu en affärskvinna/man. För att lyckas i denna roll krävs det att du har ett driv och ett genuint affärsintresse samt vilja att göra affärer som både vi och våra kunder tjänar på. Vi erbjuder professionell utveckling och en intern affärsskola baserad på praktisk erfarenhet av affärsutveckling och försäljning på hög nivå. Dessutom har vi en platt organisation med korta beslutsvägar.

Om Boeno Sverige

På Boeno Sverige jobbar vi med optimal förädling och fastighetsutveckling. Vår huvudfokus är att erbjuda markägare i Sverige bättre förutsättningar att äga, förvalta och förädla sin mark samtidigt som vi skapar fler möjligheter för människor att bygga och bo bra. Sedan 2016 har vi arbetat systematiskt med att stötta markägare att förädla sin mark och har som ett resultat skapat nya byggrätter i landsbygdsnära lägen kring storstadsregionerna i Stockholm, Mälardalen och snart även i Västsverige. Vi har gjort en stor tillväxtresa och fortsätter att växa för varje år. Våra framgångar bygger på en kundfokuserad affärsmodell som vi ständigt låter utveckla men som alltid präglas av våra värdeord långsiktighet, proaktivitet, professionalitet och ansvar samt ärlighet och omtanke.

Arbetsbeskrivning

Som affärskvinna/man ansvarar du för och tar vid när vår analysavdelning lämnar över. Rollen handlar om att åka ut till potentiella kunder och driva hela inköpsprocessen från ax till limpa dvs hela vägen från den första initiala kontakten via telefon till att ett avtal om optimal förädling är signerat och klart. Du kommer också att vara involverad i försäljningen av våra färdiga projekt.
 • Driva köp och säljprocesser från initierad kontakt till signerat avtal
 • Skapa långsiktiga relationer med markägare och byggbolag
 • Kundbesök med allt ifrån mindre privata markägare till större markägare som kyrkan, stiftelser och företag
 • Avtala om strategiska samarbeten och eller fastighetsköp med markägare och även med byggbolag och i vissa fall privatpersoner
 • Bygga långsiktiga relationer med våra kunder
 • Driva flera parallella köp och säljprocesser

Erfarenhet och kompetenskrav

Det är meriterande om du tidigare har haft insyn i exploatering av mark eller generellt kring hur samhällsbyggnad samt bygg och fastighetsbranschen fungerar. Det är även meriterande om du har varit eller för närvarande arbetar som fastighetsmäklare.
 • Har bevisad erfarenhet av att framgångsrikt driva försäljningsprocesser från ax till limpa
 • Har ett intresse för bygg och fastighetsbranschen
 • Förmåga att kunna se potential och affärer där andra inte gör det
 • Brinner för att bygga långsiktiga relationer med våra kunder
 • Har B-körkort
 • Kan arbeta självständigt i din roll samt vara van att arbeta i en föränderlig miljö
 • Har en positiv attityd, är hjälpsam och gillar att ha kul på jobbet!

Önskvärda egenskaper

Du som arbetar hos oss är driven och villig att utveckla både dig själv och företaget. Du tar stort ansvar och levererar minst det du utlovar på utsatt tid. Du behöver trivas med att på egen hand planera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett sätt som präglas av proaktivitet och långsiktighet. Prestigelöshet och omtanke för dina kollegor, våra kunder och vår omvärld är viktiga egenskaper för att trivas hos oss. Även om din erfarenhet är viktig så kommer vi att lägga minst lika mycket vikt vid dig som person och där är din vilja att utvecklas tillsammans med oss avgörande. Det är viktigt för oss att du är både hands on och prestigelös och du måste trivas i en platt organisation med snabba beslutsvägar med utrymme för eget ansvar.

Vad vi erbjuder

På Boeno Sverige får du jobba i en platt organisation med korta beslutsvägar vilket innebär att du kommer att ha stor möjlighet att påverka i vilken riktning både du och företaget utvecklas. Vi erbjuder professionell utveckling med kontinuerliga utvecklingssamtal, möjlighet till arbetstidsförlagd utbildning samt en intern affärsskola baserad på erfarenhet av affärsutveckling och försäljning på hög nivå. Våra ledord är frihet under ansvar vilket innebär att du planerar din arbetsdag fritt från valfri ort. Vi vill dock att du har möjlighet att närvara på kontoret i Stockholm vid vissa planerade tillfällen (riktlinje ca 1-2 gånger i veckan). 30 dagars semester, tjänstepension, försäkringar. Att jobba på Boeno Sverige är en chans att vara med och bidra till en positiv samhällsutveckling. Om du brinner för samhällsbyggnad, landsbygdsutveckling eller fastighetsbranschen i stort finns det en stor chans att du kommer att trivas hos oss. Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan här!

Genom att använda denna webbplats accepterar du användning av cookies.