Hoppa till innehåll

Köpa tomt.

Köp din tomt av Boeno.

På Boeno Sverige jobbar vi med optimal förädling av mark. Våra projekt genererar nya möjligheter för dig som vill bygga ditt nya drömhus och för byggbolag som arbetar med nybyggnation av både bostäder och andra verksamheter. 

Vi förser dig som ska bygga nytt med rätt grundförutsättningar – rätt tomt att bygga på.

Våra projekt.

Vi är främst verksamma i Mälardalsregionen och Stockholms län men växer ständigt i och med att fler och fler markägare väljer att förädla sin mark tillsammans med oss.

Se tomter till salu just nu eller kommande projekt.

Bo bra med Boeno.

Vår vision är att kunna erbjuda fler människor goda möjligheter att bo bra och billigt. Vi har tomter i flera olika prisklasser och bistår gärna med stöd och rådgivning till dig som köper en tomt av oss. 

Vi samarbetar med markentreprenörer och husleverantörer som hjälper oss att fullända våra förädlingsprojekt på ett sätt som är optimalt även för slutkunden – du som ska flytta in i ditt nya hem.

När du väl har flyttat in i ditt nybyggda hus erbjuder vi förvaltning av gemensamhetsanläggningen i området – så att ditt nya småhusliv ska bli så bekvämt som möjligt.  

Landsbygdsnära boende.

Många av våra tomter ligger i landsbygdsnära lägen på bekvämt avstånd från en större ort. Att bo lite mer landsbygdsnära är ofta ett prisvärt alternativ för dig som vill bo större eller i en alldeles nybyggd villa. På Boeno ger vi dig möjligheten att flytta ut på landet och bygga ditt hus på en tomt som motsvarar dina önskemål och förväntningar. 

Hittar du inte den tomt du söker så hjälper vi dig gärna att undersöka förutsättningarna att stycka av en landsbygdsnära tomt just där du vill bo. 

Köp en tomt på dina vilkor.

Våra tomter säljs som råmark eller med vatten och avlopp förberett till tomtgräns. Vi på Boeno Sverige möter dig och dina önskemål så att vi tillsammans kan komma överens om i vilket skick du vill köpa din nya tomt och anpassar pris därefter. 

Våra tomter är i regel inte knutna till en specifik husleverantör vilket ger dig som köpare frihet att själv bestämma vilket hus du ska bygga på din nya tomt. 

Samarbetspartner till byggbolag.

Vi samarbetar gärna med nyetablerade såväl som branschvana aktörer och välkomnar stora som små byggbolag att ta kontakt med oss för att inleda en dialog kring hur vi kan bli en av era viktigaste samarbetspartners. 

Genom att göra det vi är bäst på, nämligen att identifiera outnyttjade förädlingsmöjligheter, kan vi förse ditt byggbolag med er nästa affärsmöjlighet, oavsett om ni bygger villor, radhus eller kommersiella fastigheter. Kontakta oss för att ta reda på mer.  

Boeno Sverige överenskommelse

Inspiration.

Genom att använda denna webbplats accepterar du användning av cookies.