Hoppa till innehåll

Det här är Boeno Sverige.

Vi hjälper dig som äger mark att höja värdet på din fastighet samtidigt som vi skapar fler möjligheter att bygga, bo och leva bra. 

Varför finns vi?

Vi vill att du som äger mark ska slippa brottas med komplicerade lagar och regelverk när du ska förädla din fastighet. Genom att göra det lättare för dig att ta till vara på potentialen i din mark ser vi till att du får mer pengar i plånboken samtidigt som vi tillsammans skapar nya möjligheter för människor att bo och leva bra. 

Vår vision.

Vi vet att det finns en stor mängd outnyttjade möjligheter i det svenska fastighetsbeståndet. 

Genom att arbeta med analys, innovation och optimal förädling i samarbete med Sveriges markägare förverkligar vi dold potential och bidrar till att skapa ett samhälle som ger fler människor goda möjligheter att bo och leva bra. 

Vi hjälper markägare att tjäna mer pengar på sin mark och levererar byggrätter för bostäder, verksamheter och andrar samhällsfunktioner till byggbolag eller andra aktörer som vill vara med och skapa framtidens samhälle. 

Så jobbar vi.

Vi använder oss av en beprövad och framgångsrik metod för att hjälpa dig som äger mark att förverkliga dina förädlingsplaner snabbare och med lägre risk. Målet är optimal förädling som ger dig mer pengar i plånboken samtidigt som fler människor får möjligheten att bo och leva bra.

Vårt arbetssätt präglas av proaktivitet, ärlighet och ansvar. Vår erfarenhet av bygg – och fastighetsbranschen i kombination med vår kompetens inom detaljplanering, bygglovshantering och kommunal myndighetsutövning gör oss till en given samarbetspartner för dig som vill förädla din mark. 

Karriär.

Vill du bli en av oss? Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med drivna individer som vill uppnå sin fulla potential hos oss. Vi tittar hellre på vad du vill uppnå än vad du har gjort tidigare. 

Vill du veta mer?

Skriv din fråga till oss så hör vi av oss.

Genom att använda denna webbplats accepterar du användning av cookies.