Hoppa till innehåll

Projektledare

Ditt främsta uppdrag är att få igenom den optimala förädlingen som vi i samråd med våra kunder kommer överens om. Det handlar om att ha goda kontakter med kommun, entreprenörer och andra aktörer samt kunna driva processer kring förhandsbesked, detaljplaner och andra utvecklingsprojekt för att komma i mål snabbt och säkert. För att trivas har du ett intresse för samhällsutveckling och drivs av att göra affärer som genererar nöjda kunder i alla led.

Om Boeno Sverige

På Boeno Sverige jobbar vi med optimal förädling och fastighetsutveckling. Vår huvudfokus är att erbjuda markägare i Sverige bättre förutsättningar att äga, förvalta och förädla sin mark samtidigt som vi skapar fler möjligheter för människor att bygga och bo bra. Sedan 2016 har vi arbetat systematiskt med att stötta markägare att förädla sin mark och har som ett resultat skapat nya byggrätter i landsbygdsnära lägen kring storstadsregionerna i Stockholm, Mälardalen och snart även i Västsverige. Vi har gjort en stor tillväxtresa och fortsätter att växa för varje år. Våra framgångar bygger på en kundfokuserad affärsmodell som vi ständigt låter utveckla men som alltid präglas av våra värdeord långsiktighet, proaktivitet, professionalitet och ansvar samt ärlighet och omtanke.

Arbetsbeskrivning

Hos oss får du jobba i ett litet bolag vilket för oss innebär att vi hjälps åt med det mesta och att du har stor möjlighet att påverka i vilken riktning du vill utvecklas på arbetsplatsen. Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar och erbjuder professionell utveckling samt en intern affärsskola baserad på erfarenhet av affärsutveckling och försäljning på hög nivå.
 • Driva den optimala förädlingsprocessen från idéstadium till försäljning
 • Kommunicera och bygga relationer med tjänstemän och politiker på kommun och myndigheter samt med entreprenörer
 • Samordna och ta fram material och information som behövs för att leda projektet i mål
 • Vid behov begära in offerter och göra uppdragsbeställningar av både interna och externa aktörer
 • Planera och överse budget tillsammans med inköpsavdelningen
 • Driva flera parallella projekt samtidigt

Erfarenhet och kompetenskrav

Till denna tjänst söker vi dig som har en förmåga att kunna se potential och möjligheter där andra ser hinder. Som person är du analytisk, noggrann, förtroendeingivande och orädd. Du behöver kunna hantera parallella processer och vara beredd på att hjälpa till med både enkla och mer avancerade arbetsuppgifter på företaget. Du kommer att leda och ansvara för både mindre och mer omfattande förädlingsprojekt. Då en stor del av arbetet kommer innebära att kontakta kommunala tjänstemän, entreprenörer och övriga berörda aktörer över telefon och mail behöver du vara kommunikativ och bekväm med att använda telefonen som arbetsredskap. Det är viktigt att du är välvilligt inställd till att använda dig av digitala system i ditt arbete.
 • Kan arbeta självständigt i din roll samt vara van att arbeta i en föränderlig miljö
 • Har en positiv attityd, är hjälpsam och gillar att ha kul på jobbet!
 • Erfarenhet av plan- eller bygglovshandläggning, fysisk planering och/eller projektering av större samhällsutvecklingsprojekt
 • Goda insikter i plan- och bygglagen
 • Goda kunskaper i svenska då en del av arbetet handlar om att bemöta kommunernas tjänsteskrivelser med sakliga juridiska argument.
 • Utbildning inom samhällsplanering, fastighetsekonomi, byggteknik, byggingenjör eller motsvarande
 • Har B-körkort

Önskvärda egenskaper

Du som arbetar hos oss är driven och villig att utveckla både dig själv och företaget. Du tar stort ansvar och levererar minst det du utlovar på utsatt tid. Du behöver trivas med att på egen hand planera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett sätt som präglas av proaktivitet och långsiktighet. Prestigelöshet och omtanke för dina kollegor, våra kunder och vår omvärld är viktiga egenskaper för att trivas hos oss. Även om din erfarenhet är viktig så kommer vi att lägga minst lika mycket vikt vid dig som person och där är din vilja att utvecklas tillsammans med oss avgörande. Det är viktigt för oss att du är både hands on och prestigelös och du måste trivas i en platt organisation med snabba beslutsvägar med utrymme för eget ansvar.

Vad vi erbjuder

På Boeno Sverige får du jobba i en platt organisation med korta beslutsvägar vilket innebär att du kommer att ha stor möjlighet att påverka i vilken riktning både du och företaget utvecklas. Vi erbjuder professionell utveckling med kontinuerliga utvecklingssamtal, möjlighet till arbetstidsförlagd utbildning samt en intern affärsskola baserad på erfarenhet av affärsutveckling och försäljning på hög nivå. Våra ledord är frihet under ansvar vilket innebär att du planerar din arbetsdag fritt från valfri ort. Vi vill dock att du har möjlighet att närvara på kontoret i Stockholm vid vissa planerade tillfällen (riktlinje ca 1-2 gånger i veckan). 30 dagars semester, tjänstepension, försäkringar. Att jobba på Boeno Sverige är en chans att vara med och bidra till en positiv samhällsutveckling. Om du brinner för samhällsbyggnad, landsbygdsutveckling eller fastighetsbranschen i stort finns det en stor chans att du kommer att trivas hos oss. Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan här!

Genom att använda denna webbplats accepterar du användning av cookies.