Hoppa till innehåll
Örebro slott

Boeno Sverige erbjuder fastighetsförädling i Örebro

På Boeno Sverige har vi lång och beprövad erfarenhet av fastighetsförädling. Vi har hittills hjälpt markägare i flera kommuner runtom i Mälardalen och Stockholms län att förädla och öka värdet på sin mark. Nu gör vi äntligen entré i Örebro kommun!

Äntligen kan vi hjälpa dig som äger mark i Örebro att förädla din fastighet!

Vi älskar att träffa markägare och att lära oss och förstå vilka utmaningar man ställs inför som markägare i Sverige. Nu gör vi oss redo för att bekanta oss med de utmaningar som just du som äger mark i Örebro ställs inför. Upplever du till exempel att det är svårt att hantera och förstå kommunens planhandläggningsprocess? Har du fått avslag på en ansökan om förhandsbesked och håller inte med om beslutet? Behöver du hjälp att planera för en fastighetsbildning eller funderar du på om det överhuvudtaget går att höja värdet på just din mark? Vi hjälper dig!

Optimal förädling på dina villkor

Vår målsättning är att göra det enklare för dig som äger mark att ta till vara på potentialen i din fastighet, därför erbjuder vi dig optimal förädling på dina villkor. Det innebär förädling som är optimal framför allt för dig som fastighetsägare men också för samhället i stort. Förädlingen sker alltid på dina villkor – vi är flexibla och anpassar oss till dina behov och önskemål.

Ta reda på hur du kan höja värdet på din mark

Om du äger mark i Örebro och är nyfiken på hur du på ett enkelt sätt kan höja värdet på din fastighet och samtidigt öka dina inkomster – ta kontakt med oss genom att beställa en kostnadsfri analys av din mark. Fyll i dina kontaktuppgifter, fastighetsbeteckning och i vilken kommun din fastighet ligger (det är helt okej om din mark ligger i en annan kommun än Örebro också) så gör vi en analys av potentialen i din fastighet. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

När vi har analyserat din mark tar vi kontakt med dig för att med informera om hur du med hjälp av optimal förädling kan höja värdet på din fastighet. Vi stämmer av vilka utmaningar just du står inför och i vilka delar av förädlingsprocessen vårt förädlingsteam kan vara till hjälp. Vi kan till exempel hjälpa dig att stycka av tomter eller ansöka om planbesked – det är helt upp till dig och hur förutsättningarna ser ut på din fastighet.

Genom att använda denna webbplats accepterar du användning av cookies.