Hoppa till innehåll

Stycka av tomt.

Få hjälp med fastighetsbildning.

Vi hjälper dig att stycka av tomter med lägre risk.

Att stycka av tomter och sälja är ett smart sätt för dig som äger mark att tjäna en del extra pengar. Det är också ett sätt att dela upp din fastighet inför överlåtelse till barn och barnbarn. 

Gör smartare avstyckningar

En väl utformad tomt är inte bara lätt att bebygga, den blir trivsam att bo på. Det är bra att tänka på var solen går upp och ner, hur markförhållandena ser ut och var fler grannar kan få plats utan att skapa bekymmer. Om du är strategisk när du gör dina avstyckningar kan du inte bara få mer betalt för tomterna som ska säljas, du kan också skapa förutsättningar för återkommande intäkter. 

Genom att optimera avstyckningarna ser vi till att du maximerar avkastningen och styckar av mer värdefulla tomter. På så sätt får du och dina närstående ut mer av din mark. 

Stycka av tomter med lägre risk

Av Boeno Sverige kan du få hjälp med allt från att planera hur du ska stycka av tomter smart och effektivt till att hitta köpare till de tomter du ska sälja. Vi kan till och med möjliggöra för dig att få betalt för marken du vill sälja redan innan det finns en köpare till tomterna. Det innebär att du slipper göra en investering i din fastighet och riskera att inte göra någon vinst. 

Hjälp med finansiering

Eftersom det är en förhållandevis kostsam affär att stycka av en tomt erbjuder vi dig som äger mark finansiering av fastighetsbildningen. Ta kontakt med oss för att ta reda på vad vi kan erbjuda just dig.  

Vill du höja värdet på din mark? Kontakta oss för en kostnadsfri analys.

Lär dig mer.

Genom att använda denna webbplats accepterar du användning av cookies.