Hoppa till innehåll

Köpa projekt av Boeno.

Representerar du ett byggbolag och letar efter nästa byggnationsprojekt?

På Boeno Sverige är vi experter på att upptäcka orealiserad potential i mark och fastigheter. Våra projekt resulterar i nya byggrätter som vi förmedlar till såväl branschvana som lokala, nyetablerade entreprenörer och byggbolag som letar efter nästa affärsmöjlighet.  

Våra projekt varierar i storlek med allt från fem till ett femtiotal byggrätter för småhus, flerbostadshus och kommersiella fastigheter. När vi förmedlar projekten har godkänt förhandsbesked alternativt planbesked utfärdats av kommunen. Ibland kan vi också erbjuda bygglovsklara villatomter. De allra flesta av våra projekt består av fem fastigheter med förhandsbesked som ger lov om bygglov att uppföra enbostadshus upp till 150 kvm på varje fastighet. Se alla våra projekt här 

Våra tjänster

Vi kan hjälpa dig och ditt byggbolag att få ordning på det du behöver för att komma igång med byggnationen. Vårt team består av bygglovsexperter, analytiker och projektledare och våra tjänster finns tillgängliga för dig som vill ha administrativ stöttning i starten av ditt byggprojekt. Du kanske behöver hjälp med att söka bygglov? Prata med oss! 

Vår analysavdelning arbetar kontinuerligt med att identifiera nya utvecklingsmöjligheter i det svenska fastighetsbeståndet.  Vi lägger extra fokus vid att hitta nya bygg- och bo möjligheter i landsbygdsnära lägen. Fram tills idag är vi verksamma i kommunerna i och kring Stockholms län, Mälardalsregionen och i Västra Götaland. Du kan alltid kontakta oss om du vill ha stöd i att hitta nya byggnationsmöjligheter på en särskild plats så undersöker vi om vi kan hitta ett bra projekt för ditt byggbolag.   

Boeno Sveriges vision är att skapa fler möjligheter för människor att bo och leva bra. För att lyckas samarbetar vi med byggbolag som är experter på sin sak – att uppföra nya hem att bo i.  

Inspiration.

Genom att använda denna webbplats accepterar du användning av cookies.